Тази вечер в Big Brother: Most Wanted Съквартирантите ще се включат

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted Съквартирантите ще се включат
Коментари Харесай

Ново 20 в Къщата на Big Brother! Няма да повярвате кой измести Луна от аутсайдерския трон!

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted Съквартирантите ще се включат в благотворителната самодейност на Holiday Heroes и ще имат виновната задача да произведат коледни картички и играчки, с които да оказват помощ на фамилии в потребност. Джино ще се трансформира в новобранец в Къщата, а Луна ще съобщи пред Съквартирантите проектите си за победа в шоуто. Последната седмична задача на най-търсените звезди ще отвори сърцата им и ще ги трансформира в коледни джуджета. Разделени на два тима, те ще имат виновната задача да произведат избран брой коледни картички и играчки, които да бъдат продадени на специфичния коледен базар „ Бъди добър “ на 10 декември. Със събраните средства Holiday Heroes ще оказват помощ на над 5000 фамилии в потребност да прекарат едни по-добри коледни и новогодишни празници.

Преди благородната задача да сплоти Съквартирантите, погледите на главната група ще се насочат към Джино. Людмила и Фънки не могат да се примирят с признанието на Бианкалана, че не желае да чете книги и да се обогатява интелектуално, а довечера този въпрос още веднъж ще застане на дневен ред и безкомпромисната Захажаева ще предизвика остри реакции у Джино.

Луна ще продължи да играе основната роля в личния си сюжет, а похватите ѝ ще включват разнообразни тоалети, осъществявания на нейните песни, вървене по нервите на Съквартирантите и занимателни скечове. Тази вечер ще забележим по какъв начин за първи път тя ще признае на останалите, че съгласно нея успеха ѝ принадлежи, а тя е подготвена на всичко да я вземе, а по какъв начин ще реагират на това звездите и какви са новите облици, в които Луна се превъплъти, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР